top of page

Disconnect, recharge with us!

Fordan Center

A pécsi Fordan Centerünk a város és a régió egyetlen komplex szórakozási lehetőséget nyújtó vendéglátóhelye, amely nem csak minőségi ételeivel és széles italkínálatával, hanem 15 professzionális billiárdasztallal, 3 csocsóval, dartssal, flipperrel és léghokival várja Kedves Vendégeinket, korosztálytól függetlenül!

Szórakozó- és vendéglátóhelyünk Pécs belvárosban található, a Széchenyi tértől 4 perc sétára, közel a buszpálya udvarhoz, valamint a vasútállomáshoz. A piaci egyediségét nem csupán biliárd asztalaink és éttermünk, valamint minőségi ital kínálatunk adja, hanem létesítményünk mellett található Hotelünk is, amely által az ország bármely területéről, vagy külföldről érkező vendégeink igényeit is maximálisan ki tudjuk elégíteni!

  • Családi rendezvények >>

  • Évfolyamtalálkozók >>

  • Céges rendevények >>

IMG_9774.jpg
fordan-322.dng

Családi rendezvények

Felújított, különleges rendezvénytermünk az elegancia, és a "loft" stílus ötvözete, amelyet a hangulatos megvilágítás és az egyedi tapéta tesz különlegessé minden alkalomhoz!

Legyen szó kisebb, vagy nagyobb családi programról, születésnapról, ballagásról, esküvőről, felújított rendezvénytermünk tökéletes helyszínt biztosít minden esetben! Fordan Centerünk területén, ám ott mégis elszeparáltan, saját bárpult résszel, saját tánctérrel és közvetlen összeköttetésben konyhánkkal, minden igényt kielégít!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Évfolyam- és osztálytalálkozók

Telnek az évek, de szeretnétek újra látni egymást, kicsit nosztalgiázni, vacsorázni és iszogatni? Felújított rendezvénytermünk, amely akár 70-80 fő befogadására is alkalmas, tökéletes helyszín lehet számotokra!

Fordan Hotelünk pedig a vidéki barátoknak is kényelmes, kellemes szállást nyújt!

A szervezést pedig akár ránk is bízhatjátok, legyen szó egyedi vacsoramenüről, különleges zenéről, fotózásról, vagy karikaturistáról! Jól hangzik, ugye?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

poharas_kép.png
céges_kép.png

Céges rendezvények

Ünnepeljétek velünk céges sikereiteket, vagy kovácsoljátok össze a csapatot nálunk! Legyen szó továbbképzésről, konferenciáról, céges karácsonyi rendezvényről, vagy évindító megbeszélésről, nálunk mindenre van lehetőség!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

bottom of page