top of page

jún. 10., Szo

|

Pécs

Fordan Pénzdíjas Amatőr Biliárd Verseny

Fordan Center Pécs - 1-1 ellen folyik a párharc - a csoportmérkőzések után, egyenes kieséses rendszerben folytatódik a verseny - a csoportokban körmérkőzéses rendszer van egy megnyert játszmáig folyik a küzdelem, minden hely kijátszásra kerül

Fordan Pénzdíjas Amatőr Biliárd Verseny
Fordan Pénzdíjas Amatőr Biliárd Verseny

Helyszín és időpont

2023. jún. 10. 9:00 – 17:00

Pécs, Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 16, 7622 Magyarország

Vendégek

Az eseményről

Nyerd meg Te a I. Fordan Pénzdíjas Amatőr Biliárd Versenyt! Ha szereted a biliárdot, vagy csak szeretnél kicsit nem megszokott módon kikapcsolódni, akkor jelentkezz a Fordan Pénzdíjas Amatőr Biliárd Versenyre! Ez a verseny a biliárd szerelmeseinek kihagyhatatlan lehetőséget kínál arra, hogy megcsillantsák tudásukat,  bemutassák a legjobb játék stratégiáikat és bezsebeljék a vonzó nyereményeket.

Ezt a hagyományteremtő eseményünket 2023. június 10-én rendezzük meg a Fordan Center Pécs-ben, kezdési időpontja 9 óra. A verseny két részből áll, az első pedig egy csoportmérkőzéses szakasz, ahol a csoportban mindenki-mindenki ellen játszhat és pontokat gyűjthet. Az első kör után az eredmények alapján a legjobb játékosok bejutnak az egyenes kieséses rendszerben folytatódó második körbe, ahol a legjobb játékos megnyeri a versenyt. Az egyenes kieséses rendszer alatt minden játszmának óriási jelentősége lesz, hiszen minden egyes játszmáért keményen meg kell küzdeni. Az előző csoportkörben körmérkőzéses rendszer van, így minden játékosnak egy megnyert játszmáig kell játszaniuk, hogy elérjék a következő kört. Az egyenes kieséses rendszer nagy előnye, hogy a játékosok a végén csak egymással játszanak, és a győztes az, aki minden játékos ellen győztesen kerül ki.I. 

Fordan Pénzdíjas Amatőr Biliárd Verseny:2023. június 10. szombat 9:00Fordan Center Pécs

  • I. hely - 50.000 Ft
  • II. hely - 30.000 Ft

A nevezési feltétel az, hogy amatőr vagy hobby szinten legyél, azaz hivatalos biliárd versenyen versenyzőként eddig még szerepeltél. Az előzetes online regisztrációt követően csak 3.000 Ft a nevezési díj, melyet a helyszínen, a verseny kezdete előtt kell befizetni. A nevezési díj magában foglalja a versenyen való részvétel jogát, egy ajándék vouchert, mely 1 óra biliárd igénybevételére jogosít (felhasználható: 2023.07.31.), valamint 10% helyszíni fogyasztási kedvezményt a verseny napján. Ha te is szereted a biliárdot, és szeretnél kicsit kikapcsolódni egy kellemes nyári nap közepette, akkor jelentkezz!

I. Fordan Pénzdíjas Amatőr Biliárd Verseny:

2023. június 10. szombat 9:00

Fordan Center Pécs

Esemény megosztása

bottom of page