top of page

jún. 20., Cs

|

Pécs

TopShooters Beerpong VI. forduló

Folyjon a sör, pattogjanak a labdák! Irány a TopShooters Beerpong!

Helyszín és időpont

2024. jún. 20. 19:00 – 23:00

Pécs, Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 16, 7622 Magyarország

Az eseményről

 Csatlakozz hozzánk a Fordan Center legújabb eseményére, a TopShooters Beerpongra!

✔︎ Időpont: 2024. június 20. CSÜTÖRTÖK 19.00 📌 Helyszín: Fordan Center (7622 Pécs, Bajcsy-Zs. E. u. 14-16.) ⬇︎⬇︎ Részletek ⬇︎⬇︎ ▪︎ Egy csapat 2 fős és a nevezési díj egy csapat számára 6000 Ft. 𝑨 𝒓𝒆́𝒔𝒛𝒗𝒆́𝒕𝒆𝒍𝒊 𝒅𝒊́𝒋 𝒕𝒂𝒓𝒕𝒂𝒍𝒎𝒂𝒛𝒛𝒂 𝒂 𝒋𝒂́𝒕𝒆́𝒌𝒉𝒐𝒛 𝒔𝒛𝒖̈𝒌𝒔𝒆́𝒈𝒆𝒔 𝒔𝒐̈𝒓 𝒎𝒆𝒏𝒏𝒚𝒊𝒔𝒆́𝒈𝒆́𝒕! Első körben 16 csapat jelentkezését várjuk! ✔︎ Lesz DJ, szuper hangulat, és „csakmost” ajánlatok!

✔︎ 𝙉𝙚𝙫𝙚𝙯é𝙨𝙚𝙙 𝙫é𝙜𝙡𝙚𝙜𝙚𝙨í𝙩é𝙨é𝙝𝙚𝙯 𝙖𝙙𝙙 𝙢𝙚𝙜 𝙖 𝙨𝙯á𝙢𝙡á𝙯á𝙨𝙞 𝙖𝙙𝙖𝙩𝙖𝙞𝙙 𝙖 𝙡𝙚𝙟𝙟𝙚𝙗𝙗𝙞 𝙜𝙤𝙤𝙜𝙡𝙚 𝙛𝙤𝙧𝙢𝙨 𝙡𝙞𝙣𝙠𝙚𝙣, 𝙞𝙡𝙡𝙚𝙩𝙫𝙚 𝙖 𝘽𝙚𝙚𝙧𝙊-𝙣 𝙟𝙚𝙡𝙚𝙣𝙩𝙠𝙚𝙯𝙯! 𝙈𝙞𝙣𝙙𝙠𝙚𝙩𝙩ő 𝙛𝙤𝙣𝙩𝙤𝙨!  

Csak akkor érvényes a jelentkezés, ha mindkettőt kitöltöd és az összeget előre utaltad! Miután megérkezett az összeg, kapsz egy megerősítő hívást, illetve egy számlát emailben. 𝓐 𝓷𝓮𝓿𝓮𝔃𝓮́𝓼 𝓿𝓮́𝓰𝓵𝓮𝓰𝓮𝓼𝓲́𝓽𝓮́𝓼𝓮 𝓪 𝓷𝓮𝓿𝓮𝔃𝓮́𝓼𝓲 𝓭𝓲́𝓳 𝗲𝗹𝗼̋𝗿𝗲 𝘂𝘁𝗮𝗹𝗮́𝘀𝗮 𝗲𝘀𝗲𝘁𝗲́𝗻 𝓮́𝓻𝓿𝓮́𝓷𝔂𝓮𝓼, 𝓪𝓶𝓮𝓵𝔂𝓱𝓮𝔃 𝓲𝓽𝓽 𝓴𝓪𝓹𝓼𝔃 𝓲𝓷𝓯𝓸́𝓴𝓪𝓽: https://forms.gle/84u2XJg9c7D9cwTg7

✔︎𝗔𝗱𝗱 𝗹𝗲 𝗻𝗲𝘃𝗲𝘇𝗲́𝘀𝗲𝗱 𝗕𝗲𝗲𝗿𝗢-𝗻 𝗶𝘀! 𝗜𝘁𝘁 𝗲́𝗿𝗲𝗱 𝗲𝗹 𝗮 𝗸𝗼̈𝘃𝗲𝘁𝗸𝗲𝘇𝗼̋ 𝗳𝗼𝗿𝗱𝘂𝗹𝗼́𝘁: https://beero.eu/round/show-round?roundId=101

✔︎ Érdemes lesz elővennetek a legjobb dobótechnikátokat, hiszen a győztesek nyereményekben részesülnek!

3. helyezett – ⭐ 1 óra biliárdozást 2. helyezett – ⭐ 2 óra biliárdozást 1. helyezett – ⭐ 2 óra biliárdozást, + egy kupát és mellé egy pizzát kap!

⭐ Tudjuk, hogy az izgalmak során fontos az evés és a hidratálás, így megalkottunk csak nektek, csak erre az alkalomra egy-két jó ajánlatot is ⭐ - ℙ𝕒́𝕣𝕠𝕤 𝕒𝕛𝕒́𝕟𝕝𝕒𝕥: SONGOKU pizza + 2 korsó sör (lehet üdítő is) 3500 Ft-ért - ℕ𝕖𝕕𝕧 𝕤𝕫𝕚́𝕧𝕠́: Nagy adag sültkrumpli + 1 korsó szalon sör vagy limonádé - ℍ𝕒𝕟𝕘𝕦𝕝𝕒𝕥 𝕗𝕠𝕜𝕠𝕫𝕠́: Whiskey-cola és vodka-narancs 1350 Ft-ért!

Akik jóvoltából ez a az esemény létrejöhet: MAXIM Consulting, University Business Club és a Fordan Center, DJ WATERWAWE! Gyertek, várunk!

Esemény megosztása

bottom of page