top of page

A legnagyobb kihívás - betalálni és ledönteni!

Frissítve: ápr. 15.

Minden egy márciusi, szellős szerda estével kezdődött....

... amikor a Fordan Center először adott otthon egy izgalmas és lendületes eseménynek.


Piros poharak, fröccsenő italok és pattogó labdák mindenhol! Hogy milyen volt közelről egy ilyen esemény? Megmutatjuk!


TopShooters Beerpong élménybeszámoló

Ezen a szerda estén 16 lelkes versenyző gyűlt össze, hogy megmutassa ügyességét és stratégiai képességeit egy pingpong labdával és néhány sörrel teli pohárral. Négy asztalon, 2-2 csapat versengett egymással, és kisebb szünetekkel mérte össze tudását.


Céloztak, dobtak és eltalálták! Pattogtak a pingpong labdák, szerencsére inkább a sörös poharakba, mint az asztalokról lefelé. Minél több sör fogyott, annál felszabadultabb lett a hangulat. A szabályok megfeleltek az amerikai típusú sörpongnak, amelyet játék felügyelő követett folyamatosan, így biztosan minden szabály szerint zajlott ;)

Sörpong, beerpong, Fordan Center, pingpong labda
Sörpong, élmény, versengés, Fordan Center!

Egy-egy kör között kisebb felkészülési és pihenési szünetekkel zajlott az esemény. Ugyan az 5500 Ft-os nevezési díj a versenyhez kapcsolódó teljes sörmennyiséget fedezte a résztvevőknek, de tudjuk, hogy néha kell egy kis nedvszívó és egy-egy rövid is, amely segíti a teljesítményt, így

a résztvevőknek kedvezményes ajánlatokkal is kedveskedtünk. Tudjuk, hogy ez a verseny igen sokat "kivesz" a játékosokból ;)

Nézzük, mit is voltak ezek!

▫️ Páros ajánlat: SONGOKU pizza + 2 korsó sör (lehet üdítő is, vagy limonádé)

▫️ Nedvszívó: Nagy adag sültkrumpli + 1 korsó szalon sör, vagy üdítő/limonádé

▫️ Hangulat fokozó: Whiskey-cola és vodka-narancs


Dobás és találat! Aztán jöhet a sör ivás!
Dobás és találat! Aztán jöhet a sör ivás!

Az igazi party hangulathoz a rendezvény helyszínen saját DJ szolgáltatta a legfrissebb slágereket, amelyek még inkább fokozták a már amúgy is pörgős hangulatot! Olyan igazi slágerek, amelyeket szívesen hallgatsz egy ilyen eseményen!

Ajánljuk akkor is sörpong rendezvényünket, ha nem szeretnél játszani, de élveznéd a jó zenéket és szívesen nézelődnél! Kedvezményes ajánlatainkat is igénybe veheted!
Sörpong, beerpong, DJ zene, slágerek, Fordan Center
DJ szolgáltatta az igazi mai slágereket

Pécsett már igen nagy népszerűségnek örvendő Sörpong immár a Fordan Centerben is havi rendszerességgel szórakoztatja majd a résztvevőket!

Ugyanis az este olyan sikeresnek bizonyult, hogy úgy döntöttünk, április 16-án, szerdán ismét megrendezzük a sörpong eseményt. Ezúttal azonban kétszer annyi nevezőt és dupla asztalt biztosítunk, hogy még többen csatlakozhassanak és élvezhessék ezt az izgalmas és szórakoztató programot.


Addig is, nézzétek meg fényképes és videós összefoglalónkat, és biztosan kedvet kaptok a játékhoz!








100 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page