top of page

Márton-napi libaságok

Ünnepeljük az Őszt a Fordan Center Étterem Márton-napi Vacsorájával!


Az őszi hónapok beköszöntével elérkezett az ideje az évszak megünnepelésének! Ennek legjobb módja egy ínycsiklandó Márton-napi vacsora a Fordan Center Étteremben!

Idén november 9. és 11. között várunk benneteket, hogy együtt megemlékezzünk Márton napjáról!Az idei menü káprázatos ízekkel és hagyományos alapanyagokkal csalogatja a vendégeket. A vacsora első fogása egy kacsamáj terrine pezsgőkaviárral és házi kaláccsal, amely garantáltan elkápráztatja az ízlelőbimbókat.

A fő fogás sem marad el a hagyományoktól, hiszen sült libacombot kínálunk, amelyet aszaltszilvás lilakáposztával és édesburgonyás palacsintával tálalunk. Ez az étel valódi őszi csemege, amely egy igazi ízélményt ígér.


Az édesszájúaknak sem kell aggódniuk, hiszen a lúdláb szelet tökéletes zárása lesz ennek a különleges vacsorának. November az újborokról szól, így minden vendégünknek egy pohár újborral kedveskedünk!


Ne hagyjátok ki ezt a különleges eseményt! Foglaljatok asztalt a Fordan Center Étteremben, és élvezzétek az őszi ízek és a jó társaság varázsát a Márton-napi vacsoránkon. Legyetek részesei ennek a gasztronómiai utazásnak, és ünnepeljétek az ősz érkezését velünk.

Időpont:

  • November 9. - 11.

Menü:

  • 🍴 Kacsamáj terrine pezsgőkaviárral és házi kaláccsal

  • 🍴 Sült libacomb, aszaltszilvás lilakáposztával és édesburgonyás palacsintával

  • 🍰 Lúdláb szelet

  • 🍷 Egy pohár újbor

Foglalás:

  • Telefonszám: +36 72 333 166

Ünnepeljünk együtt az ízek világában!

64 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Σχόλια


bottom of page