top of page

MĂĄrton-napi libasĂĄgok

ÜnnepeljĂŒk az Ɛszt a Fordan Center Étterem MĂĄrton-napi VacsorĂĄjĂĄval!


Az Ƒszi hĂłnapok beköszöntĂ©vel elĂ©rkezett az ideje az Ă©vszak megĂŒnnepelĂ©sĂ©nek! Ennek legjobb mĂłdja egy Ă­nycsiklandĂł MĂĄrton-napi vacsora a Fordan Center Étteremben!

IdĂ©n november 9. Ă©s 11. között vĂĄrunk benneteket, hogy egyĂŒtt megemlĂ©kezzĂŒnk MĂĄrton napjĂĄrĂłl!



Az idei menĂŒ kĂĄprĂĄzatos Ă­zekkel Ă©s hagyomĂĄnyos alapanyagokkal csalogatja a vendĂ©geket. A vacsora elsƑ fogĂĄsa egy kacsamĂĄj terrine pezsgƑkaviĂĄrral Ă©s hĂĄzi kalĂĄccsal, amely garantĂĄltan elkĂĄprĂĄztatja az Ă­zlelƑbimbĂłkat.

A fƑ fogĂĄs sem marad el a hagyomĂĄnyoktĂłl, hiszen sĂŒlt libacombot kĂ­nĂĄlunk, amelyet aszaltszilvĂĄs lilakĂĄposztĂĄval Ă©s Ă©desburgonyĂĄs palacsintĂĄval tĂĄlalunk. Ez az Ă©tel valĂłdi Ƒszi csemege, amely egy igazi Ă­zĂ©lmĂ©nyt Ă­gĂ©r.


Az Ă©desszĂĄjĂșaknak sem kell aggĂłdniuk, hiszen a lĂșdlĂĄb szelet tökĂ©letes zĂĄrĂĄsa lesz ennek a kĂŒlönleges vacsorĂĄnak. November az ĂșjborokrĂłl szĂłl, Ă­gy minden vendĂ©gĂŒnknek egy pohĂĄr Ășjborral kedveskedĂŒnk!


Ne hagyjĂĄtok ki ezt a kĂŒlönleges esemĂ©nyt! Foglaljatok asztalt a Fordan Center Étteremben, Ă©s Ă©lvezzĂ©tek az Ƒszi Ă­zek Ă©s a jĂł tĂĄrsasĂĄg varĂĄzsĂĄt a MĂĄrton-napi vacsorĂĄnkon. Legyetek rĂ©szesei ennek a gasztronĂłmiai utazĂĄsnak, Ă©s ĂŒnnepeljĂ©tek az Ƒsz Ă©rkezĂ©sĂ©t velĂŒnk.

IdƑpont:

  • November 9. - 11.

MenĂŒ:

  • 🍮 KacsamĂĄj terrine pezsgƑkaviĂĄrral Ă©s hĂĄzi kalĂĄccsal

  • 🍮 SĂŒlt libacomb, aszaltszilvĂĄs lilakĂĄposztĂĄval Ă©s Ă©desburgonyĂĄs palacsintĂĄval

  • 🍰 LĂșdlĂĄb szelet

  • đŸ· Egy pohĂĄr Ășjbor

FoglalĂĄs:

  • TelefonszĂĄm: +36 72 333 166

ÜnnepeljĂŒnk egyĂŒtt az Ă­zek vilĂĄgĂĄban!

64 megtekintés0 hozzåszólås
bottom of page