top of page

Nevezz! Játssz! Nyerj!

Miért is jó benevezni egy versenyre?


Most egy igen különleges, a régióban egyedülálló programot ajánlunk Neked!

Szereted a kihívást és a biliárdot, emellett még úgy érzed, jó is vagy benne? Akkor itt az idő, hogy Te légy az első Amatőr Biliárd Verseny bajnoka!I. Fordan Pénzdíjas Amatőr Biliárd Verseny:
2023. június 10. szombat 9:00
Fordan Center Pécs

Először is nézzük, miért is jó és izgalmas benevezni egy amatőr versenyre?


Azon kívül, hogy megnyerheted a főnyereményt, amely 50.000 Ft, még sok-sok előnye van egy ilyen egyedülálló kihívásnak! Nézzünk is párat:


- Tapasztalatszerzés: Az amatőr biliárd versenyek nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy tapasztalatot szerezz a játékban éles versenykörülmények között. Az ilyen versenyeken résztvevők gyakran különböző szintű játékosokkal találkoznak, ami lehetőséget ad arra, hogy megismerd az ellenfelek különböző játékstílusait és taktikáit. Ez a tapasztalatszerzés hasznos lehet, ha később komolyabban is versenyezni szeretnél, vagy csak javítani szeretnéd a játékod!


- Versenyzési élmény: Az amatőr biliárd versenyek jó lehetőséget biztosítanak arra, hogy kipróbáljuk magunkat a versenyzés világában. A versenyek izgalmas és kihívást jelentő élményt nyújtanak, ami lehetőséget ad arra, hogy javítsuk a koncentrációs és a nyomás alatti teljesítményünket. Emellett a versenyeken való részvétel jó lehetőség arra, hogy új barátokra és biliárdrajongókra találjunk.


- A főnyeremény: szeretnél úgy versenyezni, hogy nem csak egy kupát, és elismerő szavakat, hanem pénzdíjat is kapsz? Az I. Fordan Pénzdíjas Amatőr Biliárd Versenyen az első két helyezett pénzjutalommal is lesz gazdagabb!


- Szórakozás: Az amatőr biliárd versenyeken való részvétel nem csak a játékról szól, hanem a szórakozásról is! Garantáljuk, hogy jó hangulat és baráti társaság vesz majd körül, ami felejthetetlen élményt jelent!


Nevezz egyedül, vagy barátaitokkal mérjétek össze a tudásotokat!

Ne feledjétek – 32 játékos, egy győztes!


első pénzdíjas amatőr biliárd verseny
Fordan Amatőr Biliárd Verseny

11 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page