top of page

Szórakozás, élmény, verseny!

Élménybeszámoló az I. Fordan Amatőr Biliárdversenyről


Hétvégén a Fordan Center történetében először megrendezésre került az I. Fordan Amatőr Biliárdverseny, amely egy, a biliárd szerelmeseinek szentelt napot jelentett. A reggeltől délutánig tartó esemény kihívásokkal, izgalmakkal és élményekkel teli volt a résztvevők számára.


Biliárd, golyó, verseny, amatőr biliárd verseny, zöld posztó, versenyzők, Fordan Center
I. Fordan Amatőr Biliárd Verseny

Belépve a terembe, már a biliárd hangulata azonnal magával ragadott, a zöld posztók és a fénylő golyók mindenkinek meghozták a hangulatát a játékhoz. A versenyzők izgatottan várták, hogy megmutathassák képességeiket a játékban és versenybe szálljanak egymással.

A versenyen az előzetes nevezések ellenére 22 fő indult el, és a mezőnyt nem csak a férfiak, hanem nagy örömünkre hölgy játékosok is erősítették! Az amatőr kategória lehetővé tette, hogy mindazok részt vegyenek, akik szeretnék kipróbálni magukat a biliárd játékban és új kihívások elé állítsák magukat.


Ez volt az igazi szépsége a versenynek - mindenki számára lehetőséget adott, hogy a saját ritmusában és stílusában játsszon, de mégis versenykörülmények között.

A játékélmény minden pillanata egyedi volt - az ügyes lövések, a taktikai manőverek és az izgalmas fordulatok mind-mind az izgalmakat és az élvezetet hozták magukkal, - reméljük, minden játékos számára.Bízunk benne, hogy maradandó élményt nyújtott a verseny és kedves ismertségek, akár hosszútávú barátságok köttettek!

Köszönjük mindenkinek a részvételt, és ne feledjétek, ősszel, egy szintet lépve, újra megrendezzük minden érdeklődőnek a II. Fordan Amatőr Biliárd Versenyt!

Addigis, figyeljétek oldalunkat, mert érdekességekkel, izgalmas programokkal várunk mindenkit szeretettel!


Galériás élménybeszámolónkat az eseményről pedig itt találjátok!231 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page