top of page

Szórakozás, élmény, verseny!

Élménybeszámoló az I. Fordan Amatőr Biliárdversenyről


Hétvégén a Fordan Center történetében először megrendezésre került az I. Fordan Amatőr Biliárdverseny, amely egy, a biliárd szerelmeseinek szentelt napot jelentett. A reggeltől délutánig tartó esemény kihívásokkal, izgalmakkal és élményekkel teli volt a résztvevők számára.


Biliárd, golyó, verseny, amatőr biliárd verseny, zöld posztó, versenyzők, Fordan Center
I. Fordan Amatőr Biliárd Verseny

Belépve a terembe, már a biliárd hangulata azonnal magával ragadott, a zöld posztók és a fénylő golyók mindenkinek meghozták a hangulatát a játékhoz. A versenyzők izgatottan várták, hogy megmutathassák képességeiket a játékban és versenybe szálljanak egymással.

A versenyen az előzetes nevezések ellenére 22 fő indult el, és a mezőnyt nem csak a férfiak, hanem nagy örömünkre hölgy játékosok is erősítették! Az amatőr kategória lehetővé tette, hogy mindazok részt vegyenek, akik szeretnék kipróbálni magukat a biliárd játékban és új kihívások elé állítsák magukat.


Ez volt az igazi szépsége a versenynek - mindenki számára lehetőséget adott, hogy a saját ritmusában és stílusában játsszon, de mégis versenykörülmények között.

A játékélmény minden pillanata egyedi volt - az ügyes lövések, a taktikai manőverek és az izgalmas fordulatok mind-mind az izgalmakat és az élvezetet hozták magukkal, - reméljük, minden játékos számára.Bízunk benne, hogy maradandó élményt nyújtott a verseny és kedves ismertségek, akár hosszútávú barátságok köttettek!

Köszönjük mindenkinek a részvételt, és ne feledjétek, ősszel, egy szintet lépve, újra megrendezzük minden érdeklődőnek a II. Fordan Amatőr Biliárd Versenyt!

Addigis, figyeljétek oldalunkat, mert érdekességekkel, izgalmas programokkal várunk mindenkit szeretettel!


Galériás élménybeszámolónkat az eseményről pedig itt találjátok!187 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page