top of page

Te leszel az új Voice? – íme egy kis ízelítő karaoke bulijainkból!

Frissítve: ápr. 19.

Beköszöntött a tavasz! Egyre jobb a kedvünk, dudorászunk egy-egy tevékenység közben, a madarak is szépen csiripelnek már, hallatják a hangjukat! Hát miért ne tennénk mi is!?


Természetesen nem arra gondolunk, hogy kiálts egy nagyot, esetleg az utcán teljes hangerővel kezdd el énekelni a Kft. – Afrika című számát, vagy hogy a zuhanyrózsát nyűgözd le zseniális hangoddal! Sokkal inkább egy jó karaoke buli jutott az eszünkbe! Ugye neked is? Ha a legnagyobb slágereket, és az igazi retro örökzöldeket is szereted, nem félsz a hangodat megmutatni mások előtt, akkor nálunk biztosan élvezni fogod a karaoket!


Gyere el a pároddal, barátaiddal, vagy akár egyedül, és ígérjük, ti lesztek az este sztárjai!

Figyeld honlapunkat, mert nemsokára meghirdetjük az új karaoke buli időpontját, részleteit!


Addig is, olvassatok egy kis élménybeszámolót, kedvcsinálót korábbi éneklős bulijainkról!

Este 9-re már beizzik a mikrofon, felmorajlanak a hangfalak, a közönség megtalálta a helyét, a leendő énekesek már behangoltak és kezdődik a tombolás! A lendület sosem hagy alább éjjel 2 előtt, egymást követik a jobbnál-jobb zenék, különböző előadásmódokban. A repertoár igen vegyes, legyen szó retró örökzöldekről, rockról, vagy akár operáról, nálunk mindenki megtalálja azt, amitől igazán tehetségesnek érzi magát, vagy kiteljesedhet benne! Felhangzottak színpadunkon már Beatrice zenék, a Rómeó és Júlia betétdalai, de az örök magyar slágerek, mint például egy Kft – Afrika is gyakori vendég a zenei repertoárban.

A jó hangulat nem csak a széles ital kínálatnak, a tompuló hallásnak és a jó zenéknek köszönhető, hanem a hatalmas tánctér is segíti a felhőtlen jókedvet.

Ez a buli mindenkié, hiszen együtt szórakozik 16 évestől a 60 évesig minden korosztály, legyen szó barátitársaságokról, vagy családi hétvégi programról!

Fordan Center Étterem Biliárd Pécs Te leszel az új Voice? – íme egy kis ízelítő karaoke bulijainkból!
Te leszel az új Voice? – íme egy kis ízelítő karaoke bulijainkból!

11 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page