top of page

Te leszel az új Voice? – íme egy kis ízelítő karaoke bulijainkból!

Frissítve: 2023. ápr. 19.

Beköszöntött a tavasz! Egyre jobb a kedvünk, dudorászunk egy-egy tevékenység közben, a madarak is szépen csiripelnek már, hallatják a hangjukat! Hát miért ne tennénk mi is!?


Természetesen nem arra gondolunk, hogy kiálts egy nagyot, esetleg az utcán teljes hangerővel kezdd el énekelni a Kft. – Afrika című számát, vagy hogy a zuhanyrózsát nyűgözd le zseniális hangoddal! Sokkal inkább egy jó karaoke buli jutott az eszünkbe! Ugye neked is? Ha a legnagyobb slágereket, és az igazi retro örökzöldeket is szereted, nem félsz a hangodat megmutatni mások előtt, akkor nálunk biztosan élvezni fogod a karaoket!


Gyere el a pároddal, barátaiddal, vagy akár egyedül, és ígérjük, ti lesztek az este sztárjai!


Addig is, olvassatok egy kis élménybeszámolót, kedvcsinálót korábbi éneklős bulijainkról!

Este 9-re már beizzik a mikrofon, felmorajlanak a hangfalak, a közönség megtalálta a helyét, a leendő énekesek már behangoltak és kezdődik a tombolás! A lendület sosem hagy alább éjjel 2 előtt, egymást követik a jobbnál-jobb zenék, különböző előadásmódokban. A repertoár igen vegyes, legyen szó retró örökzöldekről, rockról, vagy akár operáról, nálunk mindenki megtalálja azt, amitől igazán tehetségesnek érzi magát, vagy kiteljesedhet benne! Felhangzottak színpadunkon már Beatrice zenék, a Rómeó és Júlia betétdalai, de az örök magyar slágerek, mint például egy Kft – Afrika is gyakori vendég a zenei repertoárban.

A jó hangulat nem csak a széles ital kínálatnak, a tompuló hallásnak és a jó zenéknek köszönhető, hanem a hatalmas tánctér is segíti a felhőtlen jókedvet.

Ez a buli mindenkié, hiszen együtt szórakozik 16 évestől a 60 évesig minden korosztály, legyen szó barátitársaságokról, vagy családi hétvégi programról!

Fordan Center Étterem Biliárd Pécs Te leszel az új Voice? – íme egy kis ízelítő karaoke bulijainkból!
Te leszel az új Voice? – íme egy kis ízelítő karaoke bulijainkból!

20 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page