top of page

Mi az igazán jó karaoke bulik titka? – Tuti tippek a fergeteges estéhez

Frissítve: jan. 17.


Először is egy jó hírt hoztunk! 2024.-ben, továbbra is karaoke buli a Fordan Biliárd Centerben!

>> 2024.02.09 <<

Karaoke party, szórakozás a barátokkal, minőségi italok, finom ételek! Kell ennél több?
Csapatban vagy anélkül? - Egy karaoke buli mindig szuper kikapcsolódás!

Egy karaoke buli mindig jó kikapcsolódás, kiengedhetjük az éneklés által a felgyülemlett feszültséget, vagy szuper zárása lehet egy lendületes, pörgős hétnek. A lentiekben hoztunk pár tippet, amivel biztos a siker egy karaoke buli során!

Lássuk hát, mire figyeljetek a lehető legjobb élmény érdekében!

1. Legyen egy jó társaság! Nem kell, hogy szuper énekhanggal rendelkezzenek, elég ha megvan bennük a lelkesedés, és bármikor képesek veled tombolni! Ha úgy döntenél, hogy egyedül mész egy ilyen rendezvényre, biztos lehetsz benne, hogy találsz olyan társaságot, akivel végig tombolhatod az estét! A Fordan Karaoke partyn mindig nagyon jó társaságot találsz!


2. Válassz egy jó dalt! A dalválasztáson igen sok múlik, ez lesz a sikered titka! Nem elég, hogy a szám ismert, kellően populáris, szükséges emellett, hogy neked is testhez álló legyen, és amikor énekelsz, élvezettel töltsön el! Biztosan van olyan kedvelt dalod, amit szívesen kipróbálnál, de ne feledd, a hajlításokkal, és magas hangokkal érdemes óvatosan bánni, nehogy a kedvedet szegje az este további részében! Érdemes próbálkoznod például a Kft. Afrika című számával, ami nem csak a bulit rázza fel, hanem elénekelni sem egy ördöngős mutatvány!




3. Ne engedd, hogy kiszáradjon a torkod! Biztosak vagyunk abban, hogy dalt, dal után fogsz énekelni, lehetőleg teli torokból! Ilyenkor szükséged van folyadékra, de nem is akármilyenre! Válassz széles italkínálatunkból, biztosan találsz olyat, amely nem csak hidratál, de garantálja a további jó kedvedet is!



Garatntáltan jó hangulat, koktélok, minőségi italok, finom ételek! Fordan Center Pécs
Alkoholos, vagy alkohol mentes? Koktéljaink rád várnak!


4. Légy bátor! Tudjuk, mindenki lámpalázas, amikor a mikrofonon keresztül igen hangosan hallja vissza a saját hangját, emellett még a színpadon állva is mindenki téged figyel! Van egy jó hírünk, a többiek nem azért jöttek, hogy téged kinevessenek, vagy pontozzák a produkciódat, hanem veled együtt szeretnének szórakozni! Éppen ezért, ha jól érzed magad és felszabadult vagy, a közönség is érezni fogja. Viszont, ha rossz a dalválasztásod, és nehezen megy, te is feszült leszel, és a közönség is látja majd rajtad! Válassz jól dalt – lásd 2. pont!


5. Itt az idő! Megérkeztél, ráhangolódtál, behangoltál, és hidratáltad a torkodat is? Akkor itt a Te időd! Ha a fentieket megfogadtad, akkor biztos a siker! Fordan Karaoke party Pécsett! <3


Ugye neked is megjött a kedved?

Várunk február 9-én pénteken!




199 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page