top of page
Image by McGill Productions

Amatőr Biliárd Verseny

NEVEZZ! JÁTSSZ! NYERJ!

Ha szereted a biliárdot, vagy csak szeretnél igazán különleges módon kikapcsolódni, akkor jelentkezz a Fordan Pénzdíjas Amatőr Biliárd Versenyre! Ez a verseny a biliárd szerelmeseinek kihagyhatatlan lehetőséget kínál arra, hogy megcsillantsák tudásukat, bemutassák a legjobb játék stratégiáikat és zsebre vágják a vonzó nyereményeket.

I. Fordan Pénzdíjas Amatőr Biliárd Verseny:

2023. június 10. szombat 9:00

Fordan Center Pécs

Ez a verseny neked, és rólad szól!

Ezt a hagyományteremtő eseményünket 2023. június 10-én rendezzük meg a pécsi Fordan Centerben, kezdési időpontja 9 óra. A verseny két részből áll, az első egy csoportmérkőzéses szakasz, ahol a csoportban mindenki-mindenki ellen játszhat és pontokat gyűjthet. Az első kör után az eredmények alapján a legjobb játékosok bejutnak az egyenes kieséses rendszerben folytatódó második körbe, ahol a legjobb játékos megnyeri a versenyt.

Az egyenes kieséses rendszer alatt minden játszmának óriási jelentősége lesz, hiszen minden egyes játszmáért keményen meg kell küzdeni. 💪 Az előző csoportkörben körmérkőzéses rendszer van, így minden játékosnak egy megnyert játszmáig kell játszaniuk, hogy elérjék a következő kört.

 

Ez a biliárd verseny a játékról és az élvezetről szól, de mégsem!

  • I. hely - 50.000 Ft

  • II. hely - 30.000 Ft

Ugye, hogy így még izgalmasabb?

 

A nevezési feltétel az, hogy amatőr vagy hobby szinten legyél, azaz hivatalos biliárd versenyen versenyzőként eddig még nem szerepeltél. Az előzetes online regisztrációt követően csak 3.000 Ft a nevezési díj, melyet a helyszínen, a verseny kezdete előtt kell befizetni. A nevezési díj magában foglalja a versenyen való részvétel jogát, egy ajándék vouchert, mely 1 óra biliárd igénybevételére jogosít (felhasználható: 2023.07.31.), valamint 10% helyszíni fogyasztási kedvezményt a verseny napján. Ha te is szereted a biliárdot, és szeretnél kicsit kikapcsolódni egy kellemes nyári nap közepette, akkor jelentkezz az alábbi linken >> https://www.fordancenter.hu/event-details/fordan-penzdijas-amator-biliard-verseny-1

 

Szóval írd fel a naptárba ⬇⬇⬇

 

I. Fordan Pénzdíjas Amatőr Biliárd Verseny:

2023. június 10. szombat 9:00

Fordan Center Pécs

Image by Robert  Zunikoff

Telefon

+36 72 333 166

Email 

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page