top of page

Hív az Asztal! – A régióban első és egyedülálló amatőr biliárd verseny


A Fordan Amatőr Biliárd versenyünk egy olyan esemény, amelyet a biliárd szerelmeseinek terveztünk. Nem számít, ha amatőr vagy, csak most tanulod, vagy egyszerűen csak érdekel a biliárd, ez a verseny neked és rólad szól! Célunk, hogy egy barátságos és versengő környezetet teremtsünk, ahol mindenki kihozhatja magából a legjobbat. Nem számít, hogy némi tapasztalattal rendelkező játékos, vagy teljesen kezdő vagy, mindenkit szeretettel várunk a rendezvényünkön!

A versenyen, amely a szórakozásról és az élményről szól!

Miért is jó egy amatőr versenyre benevezni?

Először is, ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy teszteld magad más játékosokkal szemben – egy olyan versenyen, ahol biztosan nem lesz olyan ellenfeled, aki versenyzett már, hiszen ez az amatőr szint! Megmérettetheted magad a zöld posztón, és megmutathatod, mennyire vagy ügyes a biliárdgolyókkal.


Másodszor, ez egy nagyszerű alkalmat teremt arra, hogy új embereket ismerj meg, akik hasonló érdeklődést mutatnak a biliárd iránt. A közös szenvedély alapján kialakuló kapcsolatok hosszú távú barátságokká válhatnak, és akár további biliárd partnereket is találhatsz.

Harmadszor, a versenyünk szórakoztató és izgalmas pillanatokat kínál mindazok számára, akik részt vesznek. A verseny izgalmától pulzáló légkörben lehetőséged lesz megtapasztalni a játék izgalmát és a versenyszellemet, ami még inkább felerősíti a biliárd szeretetét.Ne feledjétek, nézőként is sok szeretettel várunk mindekit! Fordan Centerünk egész nap nyitva áll azok előtt, akik szeretnék átélni a hangulatot!


16 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page